delll xxx

  • Age: 18
  • Astrological Sign: Scorpio
  • Born in the Year of the: Ox
  • Location: sana'a : Yemen

About Me

huhuhuh...hella good!

Interests

Favorite Movies

Favorite Music

Favorite Books

Recent Posts

huiii...teribeli
18 June 2004
hmm..tak tau mcm maner nak start..tp takper la...sian plak aku tgk blog ni jd tpt luahan hati aku ni yg tak beraper sedap ni...so..aku pon nak citer lagi..hmm...life's fact: macam semua benda yg kita nak sgt2 tak dpt...btol x btol aku tak tau...banyak perkare yg berlaku sekeliling aku ni macam...
woiiiilaaa...
07 June 2004
hmmmm..dah naik mual gak..apsal hidup kite still tak dpt lari dr masalah yg same???...walaupun masalah die lain..tp bentuk masalah tu ttp sama...apsal ha??...xess...cukup bosan dan loya tekak....shi.t. dr dulu pilihan utk idop cara yg kite suke dan btol2 nak tak dtg dlm bentuk yg sempurna...atau...
macibaihamkong!
05 June 2004
huh..jadi pelik lak blog ni...adoiii...aku gi usik la setting html die...skrg aku gak yg susah....nnt la pas xm aku bikin balik kasi cantek..siap letak gamba lg//heheheh...ngantok gelll....lepak jap la....weii..main la kings of chaos ooo..best giler..saper nak main msg aku..hahahaha
hmm...
03 June 2004
wehehehe..smlm ida ajak aku blek mesia..aku pon jd blurr..tp pas tgk citer buli..aku rindu gell kat kl...tp aku still takut nak balek..pasal ape ntah..mungkin sbb aku tak beraper ngam ngan bapak aku..tpkan..kalo mak aku call aku..tak pernah die tak nangis..musti nangis je..aku rase kesian gak...
xess..aku tak tau!
31 May 2004
hmm...ari ni mmg bosan..sbb takleh buat pape..bukak buku siket..otak blurrr giler..bace siket...blurr... taktau la ape nak jadi...well..actually aku ni mmg tak tau nak pk ape lagi..just like everything in da world ni cam hampes...rase bosan yg amat..tapi aku tak tau dari mana dtg rase bosan..dan...

Blogs

  Blog Name Recent Posts Total Posts Team Members
View this blog amoi-zess!!..: 6 11